2019-05-05 11:50 #0 av: Lina Strindlund

Hej Omplacerings-vänner!  :) 

Jag heter Lina, är 35 år (fast jag inte fattar det själv och ingen tror mig, haha) och bor i Umeå, i norra Sverige. Umebo, born and raised. ;) 

Jag har 2 kaniner (ihop med min fästman och sambo) som jag haft sedan förra sommaren. Den ena är en Liten rex hane som vi döpt till Rasmus, den andra är en Standard Rex/Dvärgvädur hona som vi döpt till Iris. De bor i varsin hemmagjord bur.  Jag kommer säkert prata mer om dem framöver... :) 

Jag då... jag är en vuxen tjej med barnslig humor! ;) Jag är väldigt mån om alla djur...och jag menar ALLA djur, räddar flugor och maskar från att drunkna, jag gråter över alla djur som far illa, jag är (nästan 100%) vegan och jag kan inte låta bli att bry mig. Kärlek till djuren, det är liksom mitt liv. <3 Det ger så mkt mening till livet! :) Men är jobbigt ibland när många människor inte förstår. 

Jag har kaniner som mitt favorit djur,  och i synnerhet är jag kär i rexkaniner! ;)    De är så roliga och aktiva! Och  de är ju veganer! :)

Jag gillar också att dansa, gå i skogen, kolla youtube, äta gott, laga mat, baka, filosofera, skriva om viktiga saker på internet, zumba, tikva... 

Fråga gärna om ni vill veta mer om mig. :)  

Jag vill nu engagera mig och dela med mig av min kunskap och även lära mig nya saker, i denna grupp. :) 

Vad vill ni ha för typ av artiklar? 

Vårhälsningar // Lina iUmeå