Omplacera övriga djur

Omplacering av nymfkakadua (nymfparakit)

2018-03-29 13:26 #0 av: jenny_s_

Kosmos är född 4/4-2014 & är en kelen, charmig & social nymf. Förmodligen hane. Han är i behov av en lugn miljö med någon som har tid för honom. Han har passat bra ihop med en nymfkompis tidigare men behöver ändå mycket människo-kontakt.

Kosmos är en nervös fågel som behöver lugn & ro omkring sig därför undanbedes hem med avsikt att avla samt hem med hund.

Finns i Lund, Skåne.

Anmäl
2018-03-30 11:05 #1 av: MEML

Riktigt söt!

Hur är han som individ?

Skriker han mycket och vad får man med sig i köpet(ett tips att tänka påGlad)

I am that I am

I will never give up my Pride


Anmäl
2018-03-30 21:35 #2 av: jenny_s_

Nymfar är generellt ganska högljudda så det får man ju räkna med. Som jag skrivit så är han en nervös fågel. Med det menar jag att han reagerar/blir rädd för höga ljud, snabba rörelser osv. Annars är han rolig, charmig, kelen & social. Han vill helst vara med i soffan eller vid frukost bordet. (Sitter helst på axeln men kan lockas till bordet med nåt gott). Han ger gärna "pussar" på ens kind & älskar att bli kliad på huvudet. Hatar att bli hållen men är tam. Han kommer på fingret utan problem (så länge han fått flyga tillräckligt!) han klättrar gärna i gardiner men är inte "pott tränad".
Vet inte vad mer....

Bur m pinnar osv & hans favorit leksak (han har bara velat ha den) ingår samt den mat jag har kvar vid ev omplacering. Buren är dock gammal & botten som är av plast håller inte väldigt länge till men duger tillsvidare.
Skriv gärna om du har fler frågor.

Anmäl
2018-05-11 07:38 #3 av: Felizias mamma

Hejsan.
Finns han kvar för omplacering?
Om så, skulle vi kunna prata i tel..
0760274504 om möjligt...
Vänligen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.